Ugrás a tartalomra

Eddz vagy ne eddz, ha mozgásszervi problémáid vannak?

hero háttér
Fáj a háta egy nőnek
A válaszom az, hogy igen eddz!

Csak az nem mindegy, hogy mit, és hogyan!

Nem vagy egyedül azzal, hogy akkor keresel megoldást bármilyen problémádra, amikor már “ég a ház”. Mindez teljesen normális és velem is előfordult már.

Fáj a hátad, derekad, nyakad, vállad, térded.....?

Most valóban itt az ideje, hogy kezdj el rendszeresen egy olyan mozgást vagy sportot, amellyel először kíméletesen formába hozod magad. Majd jöhetnek a nehezebb gyakorlatok, hogy megnöveld az izomerőt.

Ebben az esetben is tud segíteni a Pilates, mint egy nem kizárólagos, de lehetséges eszköz, hogy fájdalomtól mentesebb, minőségi életet tudj élni.

Valószínűleg hosszú évek alatt tetted ezt magaddal, ezért a torna sem tudja egyik napról a másikra eltüntetni a problémát.

Ha eldöntötted, hogy eszközként fogod használni ahhoz, hogy jobban érezd magad, akkor elindulsz egy úton, amit rendszeres gyakorlásnak neveznek.

Járj az órákra! Vagy tornázz otthon!

Ha nem csinálod, nem segít!

Ha csinálod, segít!

Ilyen egyszerű.

Fontos lépés mielőtt elkezded a sportolást!

A mozgás-, és sportoktató nem orvos, és még csak nem is terapeuta. Ezért ha súlyosabb akut, vagy krónikus fájdalmaid vannak, a torna előtt konzultálj a kezelő orvosoddal vagy gyógytornászoddal, és tudd meg végezhetsz-e pl. Pilates gyakorlatokat, és mely gyakorlatokat kell kerülnöd!

Abban tudok segíteni, hogy egy olyan mozgásrendszert tanítok meg neked, amely az orvosi kezelések és gyógytorna után, a helyes mozgásminták rögzítését gyakoroltatja, és a teljes testet megerősíti. A folyamatos, rendszeres gyakorlás biztosítja a gyógyulásod sikerét.

Drukkolok Neked, hogy sikerüljön!

Varga Böbe

FB

Pilates oktató

"A saját egészséged megőrzése érdekében, Neked kell a legfőbb szerepet felvállalnod. Ezen az úton tudlak segíteni, mint mozgásoktató. Ha rendszeresen, és tudatosan gyakorolsz, akkor Te is megtapasztalhatod a Pilates jótékony hatásait."

Várlak szeretettel!